Är detta möjligt!

Har märkt att det blir tyngre och tyngre att binda flugor och knyta knutar, håller jag på bli blind eller har jag drabbats av det omöjliga att jag börjar bli gamal??
Faaaan läsglasögon drabbar folk över 45 eller som dom gamla grekerna sa Presbyopi (gamla ögon)! hmmmmm for iallafall iväg och inhandlade två par brillor nu på förmiddagen och............jo dom jävlarna funkar....satans skit mina ögon har blitt pensionärer..



//oLLe


Kommentarer
Postat av: Per Simonsson

Tjena oLLe,



tack för en intensiv vecka i laxasus. offattbart kul och jag känner en tomhet över att det är ett år till innan vi bor i Åkes nya stuga vid älvnipan där personliga rekord för min del visar sig regelbundet.

Det som kan lindra längtan är ett återfall med fiske i augusti, tänk ett spöböj (ggr 3 i snabb följd) med följande uppstramning och bugande spö, ett automatiskt uttrop "fisk!!" och en härlig batalj! Vad har en laxfiskare i övrigt att önska. Jo ett gott skratt och god kamratskap mellan huggen och utbyte av taktik och tankar om livet.

Vilket gavs och togs av svitens invånare. Tack för denna vecka och lev väl!!

mvh

Per

2008-07-14 @ 21:06:32
Postat av: oLLe

tack själv dude.....riktigt fett...men har du bokat åkes nya?????....cooooooooolt...nu måste vi bara fixa resten, men det fixar MH...eller?

2008-07-15 @ 20:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0